Prasa do miesa ktalp cena

Kotleciarka Maga jest prasą do mięsa, jakiej zamiarem jest rozbicie kawałków mięsa na plastry o danej grubości (w relacji z potrzeb, na całkowitej szerokości rozgniecenie posiada taką tąż grubość). Praca urządzenia przyspiesza i usprawnia proces przygotowania kotletów, zachowując przy tym świeżość, kruchość, soczystość oraz wagę mięsa. Efekt ten gwarantują zespoły specjalnie ukształtowanych noży ze określeni nierdzewnej, wykonujące precyzyjne nacinanie mięsa, spiralnie zainstalowane na wałkach obrotowych.

Prasa do kotletów znajduje użycie w domach gastronomicznych i sklepach, gdzie w kolekcji można znaleźć mięso wołowe w kwestie zawijanych zrazów, bitek i befsztyków; mięso wieprzowe podzielone na kotlety schabowe, zawijańce, zrazy wieprzowe, steki, sznycle; mięso drobiowe przygotowane na de Volaille; porcje grillowe. Kotleciarka umożliwia przygotowanie wielkiej części rozbitych plastrów w ciągu bliskiego okresu czasu - ok. 800 porcji w ciągu godziny, przy czym ciało nie potrafi żyć mrożone, ani nie może wywoływać kości. Obsługa maszyny stanowi znacznie funkcjonalna, dzięki wykorzystanym przez producenta Maga następujących rozwiązań - półautomatyczne sterowanie, rozgraniczenie przestrzeni roboczej od operacyjnej w punktu zapewnienia ochrony zdrowia osób obsługujących (zabezpieczenie dostępu do dobrzy), zmiany konstrukcyjne, mające prestiż na ograniczone o 45% zużycie energii, zmniejszenie czynności skupiających się na całość cyklu rozgniatania (skrócony godzina pracy), polerowana obudowa o stałych kształtach ułatwia czyszczenie (elementy prasy winnym stanowić oczyszczane i suszone po każdym związku z żywnością; zabronione jest mycie całej maszyny strumieniem wody). Cicha praca samego dania i przekładni olejowej to drugie atuty maszyny. Kotleciarka spełnia wszelkie normy (CE, Dyr. 2006/42/WE, oraz EN 60204-1:2010 - bezpieczeństwo elektryczne). Zalety kotleciarki Maga zostały ocenione przez klientów oraz jurorów Międzynarodowych Zbytów w Odróżnieniu (odznaczenie złotym medalem). Maga, jako producent narzędzi do przemysłu spożywczego, kładąc się na umiejętności i poznaniu otrzymywanym od 1990 roku występuje na grupa, prostotę, inteligencję rozwiązań, solidność oraz wielką wydajność. Firma sukcesywnie zwiększa naszą możliwość o inne maszyny: szatkownice, krajalnice, maszyny do mielenia mięsa, tzw. wilki.